Chatelain Xpert | Expertise - EPC - Verhuurvergunning

Aanvraag expertise

ChatelainXpert

Ons multidisciplinair team bestaat uit een tiental medewerkers, stuk voor stuk ervaren vakmensen uit de sector: een landmeter-vastgoedexpert, vastgoedexpert, architect, EPC-deskundige, onderzoeker verhuurvergunning, mijnmeter, veiligheids- en gezondheidscoördinator. Ons team stelt alles in het werk om u een kwaliteitsvolle dienst te bieden, welke opdracht u ons ook toevertrouwt.

Erkend en gereglementeerd door de CIBEX (Kamer van Belgische Vastgoedexperten van de Franstalige gemeenschap), door de ABEX (Associatie van Belgische Experten), en ook door de BOLE (Belgische Orde van Landmeters-Experten), garanderen wij u kwaliteitsvolle prestaties conform de deontologie van deze beroepsorganisaties (inzake onafhankelijkheid, geheimhouding, bevoegdheid, methodologie, toewijding, continue opleiding, …). 

ONZE STERKTES :

 

ERKENNINGEN
Onze waarderingen worden erkend en gebruikt door zo'n twintigtal financiële instellingen (banken, kredietinstellingen, verzekeringen …) die de belangrijkste spelers in ons land vertegenwoordigen, waardoor u direct de persoon kunt aanspreken die u het meest geschikt lijkt.

SECTOREN
Wij zijn actief in gans België.

BESCHIKBAARHEID
Ons kantoor is het hele jaar open, behalve tijdens de weekends en op feestdagen. Onze experts zijn beschikbaar van maandag tot en met zaterdag.

REACTIVITEIT
Zodra wij uw aanvraag ontvangen, nemen we binnen de 48 uur contact met u op om een afspraak te maken. Naargelang de dringendheid van het dossier voeren wij de opdracht zo snel mogelijk uit.

OPVOLGING
Gedurende de hele opdracht houden wij u op de hoogte van de voortgang van uw aanvraag.

 

 

 

 

Velen kennen de prijs van vastgoed, slechts enkelen de waarde.

Privacy - A website by