Chatelain Xpert | Expertise - EPC - Verhuurvergunning

Aanvraag expertise

ChatelainXpert

Een intelligent en multidisciplinair team

 

Met een team van een twintigtal deskundigen verspreid over het hele land (vastgoeddeskundigen, architecten, privé-huurexperts, landmeters, energiecertificeerders, Certibeau-certificeerders, mijnopzichters en gezondheids- en veiligheidscoördinatoren), is ons team ervaren en multidisciplinair.

 

Omdat de vastgoedmarkt voortdurend in beweging is, begeleiden wij u op intelligente wijze bij het nemen van de juiste beslissing over de waarden, bijzonderheden en mogelijkheden van een onroerend goed. 

 

ONZE STERKTES :

ERKENNING

Ons vastgoedtaxatiebureau is erkend en gereglementeerd door de RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors), de ABEX (Belgische Vereniging van Landmeters), de CIBEX (Belgische Kamer van Vastgoedexperten), de CNEJ (Nationaal College van Gerechtelijke Taxateurs van België), alsook door de OBGE (Belgische Orde van Landmeters).

 

SECTOREN
Wij zijn actief in gans België.

 

Professionaliteit

Kwaliteitsvolle en onpartijdige tussenkomsten dankzij een beheersing van alle disciplines in verband met onroerend goed.

 

Snelheid en beschikbaarheid 

Snelle en transparante termijnen, afspraken binnen 24 uur overaal in België. Onze experts zijn elke dag van het jaar van maandag tot zaterdag beschikbaar.

 

Een compleet aanbod op maat

Wij nemen de tijd om ons aan te passen aan uw verzoek om diensten. Wij luisteren naar uw behoeften en leveren u een rapport dat aan uw verwachtingen voldoet.

 

Eén bestand, een veelheid aan mogelijkheden

Onze vastgoedtaxaties zijn erkend door een twintigtal financiële instellingen (banken, kredietinstellingen, verzekeringsmaatschappijen, enz.) en beantwoorden aan de eisen van de belangrijkste Belgische spelers. Eén bestand, verschillende stappen. Richt u tot degene die aan uw behoeften voldoet.

U vindt de lijst op onze homepagina.

 

Ethiek

Onze diensten zijn in overeenstemming met de deontologie van officiële organisaties (op het gebied van onafhankelijkheid, vertrouwelijkheid, bekwaamheid, methodologie, zorgvuldigheid, permanente opleiding, enz.)

 

Follow-up

Onze bekwame deskundigen, die naar u luisteren, houden u op de hoogte van het verloop van de missie en brengen verslag uit over de verwachte informatie.

 

 

Velen kennen de prijs van vastgoed, slechts enkelen de waarde.

Privacy - A website by